Guurd Huizingh (57) voelt zich niet meer sexy als hij danst – Emmenaar kan het toch niet laten, yeah, yeah, oeh

De Emmenaar Guurd Huizingh voelt zich niet sexy als hij danst. Dat vertelt de 57-jarige lasser vandaag in een openhartig interview dat het Dagblad van het Noorden had met Huizingh en zijn vrouw.

In het interview vertelt Huizingh dat hij zich al een jaar of dertig niet meer sexy voelt als hij danst. “Vroeger had ik zoiets van oeh , yeah, ah, yeah, oeh, sexy als ik dans, yeah. Maar dat gevoel is helemaal weg.”

De Emmenaar geeft wel aan dat hij nog steeds regelmatig op de dansvloer te vinden is. “Weet je wat het is, babe? Ik kan het niet laten, yeah, yeah, oeh.”

De vrouw van Huizingh maakt zich in het interview zorgen om haar man. “Dan perst-ie zich zaterdagavond weer in een leren broek en vertrek-ie naar de disco. Ik zeg weleens: ‘Guurd, kom toch naast me zitten; kijken we gezellig naar Ik Hou Van Holland.’ Maar dan springt-ie met een troosteloos gezicht op tafel en begint hij monotoon te zingen: ‘oe, ah, ik kan het niet laten, babe.’ Het is eigenlijk een heel triest verhaal.”