Frans Bauer geeft vanavond college statistiek in DWDD – Zanger had Wiskunde A in vakkenpakket op middelbare school

Frans Bauer is vanavond te gast in De Wereld Draait Door om een kort college statistiek te geven. De zanger geeft het college naar aanleiding van de uitzending van gisteren, waarin Sywert van Lienden uit de bocht vloog met het gebruik van statistieken in een discussie over vluchtelingen en zedendelicten.

Hoofdredacteur Dieuwke Wynia: “Toen we hoorden dat Frans op de middelbare school Wiskunde A in z’n pakket had, hebben we hem meteen gebeld. Het lijkt ons de ideale manier om recht te zetten wat er gisteren een beetje misging in de uitzending. Hartstikke leuk joh, dat we het zo op kunnen lossen!”

Frans Bauer heeft zin in het college statistiek. “Ik hoorde van mensen dat Sywert er flink naast zat met z’n cijfers. Dat ga ik vanavond zeggen. Daarna zing ik misschien ook nog een liedje. Gezellig.”